Allround ICT medewerker gezocht in Bleiswijk

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
244 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: ICT
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigWij zijn per direct opzoek naar een allround ICT medewerker voor onze opdrachtgever in Bleiswijk. Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener. Zij zijn gespecialiseerd in complexe logistieke processen en bieden klantspecifieke oplossingen die geheel worden ontwikkeld op basis van de behoeften van de afnemer. 

Heb jij een opleiding richting MBO ICT gedaan? Heb je technisch inzicht en ben je dienstverlenend? Lees dan snel verder want wie weet werk jij zometeen als allround ICT medewerker bij onze opdrachtgever in Bleiswijk.

Als allround ICT medewerker ligt het accept op het ondersteunen van operationele gebruikers (service/helpdesk). De werkzaamhen zullen periodiek in de avond plaatsvinden. 

Inhoud van het werk
De inhoud van het werk ziet er als volgt uit:

Behandelen van incidenten

 • storingen verhelpen en (nieuwe) hard- en software installeren
 • (avond)team helpen als volgende zaken niet goed werken:
  • computers
  • printers (hardware, instellingen)
  • scanners (hardware, instellingen)
  • verbinding en bekabeling
  • kardex-kast

Verantwoordelijk voor het registreren en in behandeling nemen van incidenten. Het gaat hier over zowel incidenten op het vlak van hardware en verbindingen als over software incidenten.

Ook monitoring en eventueel oplossen van incidenten, die overdag plaats hebben gevonden, maar nog niet zijn opgelost.

Medewerker ICT-beheer lost incidenten zelf op of escaleert deze richting de leidinggevenden in de productie/logistiek, of indien nodig naar afdeling ICT.

 

Medewerker documenteert en registreert alle meldingen en bijbehorende oplossingen en houdt een administratie bij van de gebruikte middelen. Het probleem/incident wordt vastgelegd in Synergy. Wanneer per direct niet mogelijk (bijvoorbeeld internetverbinding is niet beschikbaar), wordt de incidentmelding genoteerd en teruggekoppeld aan de leidinggevenden in de productie/logistiek en afdeling ICT

 

Hardware reparatie en inrichting van nieuwe werkplekken.

Ondersteuning van werkzaamheden van collega ICT'ers voor wat betreft hardware-reparatie, inrichten van (nieuwe) werkplekken, printers, scanners, randapparatuur. Zaken die eventueel ook uitstekend plaats kunnen vinden in de avonduren.

Ondersteunende werkzaamheden verrichten, en later inrichting, van nieuwe ICT gerelateerde werkzaamheden van de klant, zoals het wipen van PC’s, telefoons, preconfiguratie van werkplekken en dergelijke.

 

Organiseren van een servicedesk/eerste lijns support

Uitzoeken welke ICT-gerelateerde procedures/werkinstructies nog beschreven/ge-update moeten worden, zodat werkzaamheden van de logistieke afdeling IT-technisch + faciliteerdiensten foutloos lopen:

 • Verzamelen van bestaande ICT-gerelateerde procedures en werkinstructies.
 • Controleren/analyseren of de procedures/ werkinstructies uitvoerbaar zijn.
 • Bij ontbreken van zaken worden beknopte, stapsgewijze instructies geschreven indien nodig in samenwerking met afdeling ICT en logistiek, die begrijpelijk zijn voor de gebruiker. De werking van werkinstructies wordt mondeling toegelicht. Bijgewerkte procedures/werkinstructies worden (digitaal en fysiek) beschikbaar gemaakt voor medewerkers. 

Opstellen gebruikersinstructies van systemen (WarpSpeed, Kardex)

Licht de werking van het systeem mondeling toe en schrijft beknopte, stapsgewijze instructies die begrijpelijk zijn voor de gebruiker


Wie ben jij?

 • Technisch inzicht
  • Weet alles over het in elkaar zetten, installeren en configureren van computers en standaard software.
  • Weet alles over computers en netwerken en helpt gebruikers bij het oplossen van problemen met ICT-voorzieningen.
  • Goede kennis van het installeren van besturingssystemen (MS Windows OS), technische kenmerken van netwerken (VLAN, enz.) en protocollen.
  • Kennis en ervaring met ITIL (in het bijzonder met incident- en problemmanagement).
  • Ervaring met het werken met Remote Desktop en Team Viewer
  • Basiskennis SQL is een pre 
 • Dienstverlenend
  • Ondersteunt gebruikers, geeft mondelinge instructies en schrijft (technische) procedures en werkinstructies.
  • Goed bewustzijn over belang van gedegen incidentmanagement en kennis en ervaring hiermee.
  • In staat om duidelijke en betrouwbare incidentmanagementrapportages op te stellen, zodat op het gebied van incidentmanagement ook doorontwikkelingen kunnen worden gemaakt. 
 • Communicatief
  • Kan goed communiceren en rapporteren over incidenten, uitgevoerde activiteiten en oplossingen
  • Beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed

Verder zoeken wij iemand met werkervaring in de ICT, die bereid is om in de avonduren te werken (bijvoorbeeld twee avonden tot 20:00). Ook is het belangrijk dat je een stevige persoonlijkheid hebt, je moet overwicht hebben in sommige situaties en tegen opbouwende kritiek kunnen. Je moet zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen en het is belangrijk dat je weet waar je verantwoordelijkheden liggen.

Wat bieden wij?
-
 Kans op vast dienstverband
- Een leerzame baan met veel vrijheid
- Een marktconform salaris
- Veel mogelijkheid tot ontwikkeling
- Doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf als allround ICT medewerker aan de slag gaan bij dit bedrijf? Solliciteer dan direct en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Wie is Apics Flexjobs?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen grote bedrijven zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden