Fulltime magazijnmedewerker in Amsterdam Westpoort

Amsterdam, Nederland
Vacature is vervallen
401 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,54 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding


Wil jij werken in een modern magazijn met de mooiste en duurste zonnebrillen? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je bij Marchon Eyewear. Marchon Eyewear is op zoek naar magazijnmedewerkers die kunnen werken op verschillende afdelingen in het grote en moderne magazijn. Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en ervaring op te doen bij die grote, logistieke bedrijf? Hou je van een actieve baan waar je veel kunt leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Marchon Eyewear is groot internationaal bedrijf dat samenwerkt met de grootste internationale merken over de hele wereld.

De functie bestaat uit verschillende werkzaamheden:

  • Orderpicken d.m.v. orderpickmachine
  • Productiewerkzaamheden
  • Ompakken en inpakken
  • Retouren verwerken
  • Orders controleren en verzenden

Let op: je moet in staat zijn om dozen tot 10 kg te tillen.

Je gaat werken in een distributiecentrum in Amsterdam Westpoort. Het is een distributiecentrum voor grote zonnebrillen merken, zoals G-star, Lacoste, Chloé, Nike etc.  Aan de verschillende afdelingen hangen verschillende werktijden vast. Het distributie centrum is bijna volledig geautomatiseerd.

Het salaris voor deze functie is €10,54 bruto per uur. Woon je verder weg dan 10 km? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, met een maximum van €6,69 per dag. 

Er zijn verschillende diensten waarin gewerkt wordt: 6.00u - 15.00u, 8.00u - 17.00u  9.00u - 18.00u of 11.00 - 20.00. Je begin- en eindtijd zijn afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je moet beschikbaar zijn voor alle shifts. 


Klikt dit als iets wat bij jou past en ben je enthousiast geworden van deze vacature? Of wil je meer informatie? Reageer dan met je CV en onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op!

 

 

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures