Wil jij reachtruck chauffeur worden? Wij helpen je!

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
244 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig


Wil jij aan de slag gaan als reachtruck chauffeur maar heb jij geen certificaat? Heb je veel ervaring binnen een magazijn en ben je multi-inzetbaar? Krijg je een kick van het rijden in een reachtruck en ben je opzoek naar een diverse baan in de logistiek? Dan ben jij de magazijntopper die wij zoeken!

Wij zijn namelijk voor verschillende logistieke opdrachtgevers in Bleiswijk en omstreken op zoek naar medewerkers met ervaring als logistiek en/of magazijnmedewerker. Afhankelijk van jouw huidige ervaring en wensen gaan we op zoek naar de beste match voor jou en onze klant! Tijdens je werkzaamheden word jij opgeleid tot reachtruck chauffeur zodat jij multi-inzetbaar bent.

Wat ga je doen?
  • Orderpicking
  • Magazijnwerk
  • Reachtruck rijden (nadat je jouw certificaat hebt behaald)

Wie ben jij?

  • Ervaring binnen het magazijn
  • Goede beheersing van Nederlandse of Engelse taal
  • Leergierig
  • Een echte aanpakker
  • Woonachtig in Bleiswijk (of in een straal van 25km)

Werktijden en salaris
De werktijden zijn van 7.30u tot 16.30u. Salaris is afhankelijk van ervaring is tussen €9.20 en €10,-. Zodra je op de reachtruck komt te werken wordt dit meer.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Wij staan voor ontwikkeling en vinden het belangrijk dat jij als persoon je ontwikkelt naar een nóg betere medewerker! Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om opleidingen te volgen welke aansluiten bij de werkzaamheden, denk hierbij aan taallessen, reach-heftruckcertificaten en eventuele andere logistieke opleidingen die van toepassing kunnen zijn!

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Let op: Bij veel van onze opdrachtgevers kom je tijdens je werkzaamheden in aanraking met alcoholische producten. Als dit een bezwaar is dan verzoeken wij u niet te solliciteren.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures