Voorman Productie / Operator

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
407 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigWij zijn per direct op zoek naar een leidinggevende met ervaring in de productie voor een opdrachtgever in de regio Zoeterwoude. 

Wat ga je doen als Voorman Productie/Operator?

Je bent verantwoordelijk voor het productieproces op één van de productie- en/of inpakafdelingen. Je krijgt de kans om brede ervaring op te doen door een grote diversiteit aan productielijnen en verschillende machines.

De werkzaamheden:
leiding geven aan een ploeg productiemedewerkers;
instellen en bedienen van diverse machines;
uitvoeren van kwaliteitscontroles;
bewaken van de veiligheidsvoorschriften;
rapporteren van de behaalde resultaten.
Daarnaast word je nauw betrokken bij het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten en denkt mee over een optimale personeelsbezetting. In een groeiende organisatie help je om nieuwe producten te produceren en/of te verpakken met behulp van een modern en innovatief machinepark.

Wij vragen:
Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de foodbranche.
Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed organiseren en bent in staat je personeel kundig op te leiden tot allround productiemedewerkers.
Verder geef je coachend leiding, zorg je voor een enthousiaste en positieve inbreng en denk je in oplossingen in plaats van problemen.
Je bent bekend met HACCP en hebt oog voor veiligheid en hygiëne.

Welke vergoeding ontvang je?
Een fulltime, afwisselende en boeiende functie bij een sterk internationaal bedrijf met een familiaire cultuur en betrokken collega’s.
De mogelijkheid om voor een toonaangevende internationale speler met een sterk imago in de Europese vleesmarkt te werken.
Ruim aandacht voor het opbouwen van een brede (administratieve) bedrijfskennis.
Ruimte om ideeën en initiatieven te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf en jezelf door bijvoorbeeld opleidingen.
Naast een marktconform salaris ook 1 x per maand een vleespakket.

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures