Salesmedewerker / accountmanager

Alphen aan den Rijn, Nederland
Vacature is vervallen
226 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2200 per maand
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Sportartikelen
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

                                            

Ben jij commercieel en heb je een groot netwerk in de sportwereld? En heb je zin om lekker aan werk te gaan bij een leuk bedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit bedrijf staat geheel in het teken van sportartikelen. Lijkt je het leuk om dit bedrijf te vertegenwoordigen? Lees dan snel door!


Wat ga je doen?

Als verkoper teamwear (account manager) ben je verantwoordelijk voor het gehele salestraject; van het benaderen van (nieuwe) klanten, tot het leveren van aftersales. Je maakt zelf de offertes, plaatst bestellingen, stemt de bedrukking af en draagt zorg voor de juiste levering.

  • Aankleden van hele sportverenigingen, bedrijven en scholen
  • Sportverenigingen, scholen en bedrijven benaderen
  • Netwerken
  • Contractbeheer
  • Offertes maken
  • Bestellingen plaatsen
  • Bedrukking afstemmen
  • Controleren van orders
  • Het onderhouden van klantrelaties


Wie ben jij?

Jij bent iemand die veel affiniteit heeft met sport. Je bent veel te vinden bij (verschillende) sportverenigingen en je hebt een groot netwerk. Sales is je ding en je vindt het leuk om nieuwe klanten te bedienen. Verder heb je geen problemen met maken van afspraken in de avonduren en/of in het weekend(uiteraard kunnen deze uren worden gecompenseerd). De taal vereiste voor deze functie is Nederlands. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving of beschik je over eigen vervoer. 

 
Werktijden

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en beginnen om 09:00 uur tot ongeveer 17:00, indien nodig maak je een salesafspraak 's avonds of in het weekend. Het salaris is rond €2100,- bruto per maand. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Procedure
De sollicitatieprocedure zal als volgt verlopen. Wanneer je profiel geschikt lijkt voor deze functie zal je gebeld worden door onze recruiter om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze recruiter zal je naar aanleiding van het gesprek voorstellen bij de opdrachtgever. Hier zal je nogmaals een gesprek hebben. Wanneer alle partijen blij zijn met elkaar, kan je zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan! 

Wie is Apics?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden