Inbound en Outbound medewerkers gezocht in Bleiswijk

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
150 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,42 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Olie en energie
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Heb jij enige ervaring met het werken in het magazijn? Ben je gemotiveerd, kan je snel werken en woon je minder dan 25 km van Bleiswijk vandaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Bleiswijk zoeken wij naar energieke magazijn medewerkers die zin hebben om bij ons te komen werken.

Wat zit er in voor jou?

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en beginnen om 08:00 uur tot ongeveer 17:00. Het salaris is €10,42 bruto per uur (22+). 

Wat ga je doen?
Orderpicken
Verzendklaar maken van de orders
Scannen
Verpakken
Controleren van orders

Wie ben jij?
Jij bent iemand die niet graag stil zit en die van aanpakken weet. Verder ben je nauwkeurig in je werk en kun je goed met computers overweg. Daarnaast is het voor deze functie belangrijk dat je fysiek in orde bent. De taal vereiste voor deze functie is Nederlands. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving of beschik je over eigen vervoer.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden