Parttime of Fulltime Avond Orderpickers Gezocht

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
224 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 9,5 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 16 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleidingVind jij het fijn om in teamverband te werken en houd je van uitdagend en afwisselend werk?

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar gemotiveerde order afhandelaars. Het werk zal verricht worden bij een grote logistieke organisatie in Bleiswijk. De belangrijkste werkzaamheden draaien rondom telecommunicatie en warehousing.

Wat ga je doen?
Verzendklaar maken van de orders
Orderpicken
Controleren van orders
Verpakken
Stapelen

Wie ben jij?
Voor deze functie is het belangrijk dat je over een flexibele werkhouding beschikt. Soms is het nodig dat je wat langer kan blijven om het werk af te maken (tot ongeveer 22:30). Je moet nauwkeurig kunnen werken en goed met computers overweg kunnen. Logistieke ervaring is een pre, maar met de juiste inzichten en instelling niet noodzakelijk. 

Werktijden
De werkzaamheden beginnen 14:00u(fulltime) of om 17:15u(parttime). Je werkt tot ongeveer 20:30 uur. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving of beschik je over eigen vervoer. Het salaris is op basis van ervaring en tussen de 9,20 en 10,- bruto per uur.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures