Webshop medewerker

Alphen aan den Rijn, Nederland
Vacature is vervallen
226 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1950 per maand
Categorie: ICT, Web-ontwikkeling
Branche: Grafisch Ontwerp
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

                                    


Heb je affiniteit met fotografie en het online plaatsen van content? En heb je zin om lekker aan werk te gaan bij een leuk bedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit bedrijf staat geheel in het teken van sportartikelen. Lijkt je het leuk om dit bedrijf te vertegenwoordigen? Lees dan snel door!


Wat ga je doen?

Als Grafisch/content medewerker ben je verantwoordelijk voor het online plaatsen van nieuwe producten in de webwinkel. Je fotografeert zelf het artikel en plaatst zelf de content hierbij. Als een artikel voorzien is van alle benodigde teksten, zoekwoorden, eigenschappen en foto's gaat het in de verkoop. 

  • Het online plaatsen van (nieuwe) artikelen
  • Fotograferen van de producten
  • Content toevoegen
  • Opstellen van nieuwsbrieven voor klanten


Wie ben jij?

Jij bent iemand die affiniteit heeft met sport en online marketing. Je hebt kennis van Photoshop en het schrijven van teksten.  Je hebt bij voorkeur een opleiding genoten in richting van online marketing. De taal vereiste voor deze functie is Nederlands. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving of beschik je over eigen vervoer. 

 
Werktijden

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en beginnen om 09:00 uur tot ongeveer 17:00. Het salaris is €1950,- bruto per maand. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Procedure
De sollicitatieprocedure zal als volgt verlopen. Wanneer je profiel geschikt lijkt voor deze functie zal je gebeld worden door onze recruiter om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze recruiter zal je naar aanleiding van het gesprek voorstellen bij de opdrachtgever. Hier zal je nogmaals een gesprek hebben. Wanneer alle partijen blij zijn met elkaar, kan je zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan! 

Wie is Apics?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden