Reachtruckchauffeur in Bleiswijk gezocht

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
98 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 11 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd en wil jij fulltime aan de slag dan zit je bij ons goed. Wij zoeken een reachtruckchauffeur voor een opdrachtgever van ons in Bleiswijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de professionele hygiëne en gezondheidszorg producten.

Wat zit erin voor jou?
Als reachtruckchauffeur verdien je rond de 10 euro bruto per uur. Het salaris voor deze functie is €400 op basis van een 40-urige werkweek. Wij betalen je iedere 4 weken uit, er zijn dus 13 betaalmomenten in een jaar. De exacte dagen zul je later van ons ontvangen. Dit is een startsalaris en loopt op naar mate je er langer werkt. Je gaat bij onze opdrachtgever fulltime aan de slag voor langere tijd. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een contract bij onze opdrachtgever. Werktijden zijn van 08:00 - 17:00 uur. Daarnaast biedt het onze opdrachtgever je ruimschoots mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.

Wat ga je doen?
Als medewerker logistiek maak je samen met je team de beloftes van het bedrijf waar richting klanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid! Je hebt een baan waarbij je allround werkt en waar eigen initiatief om de processen telkens weer te verbeteren wordt toegejuicht. Je werkt bestaat uit:
- Ontvangst goederen, controleren of de aantallen kloppen en de kwaliteit juist is
- Alle goederen  netjes wegzetten in de stellingen
- Het verzamelen van orders, daar waar nodig goederen met de hand optillen en verplaatsen
- Labelen, verpakken en ompakken van goederen
- Overige magazijnwerkzaamheden en daar waar nodig je collega’s assisteren

Wat doet het bedrijf?
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van producten voor hygiëne, veiligheid en gezondheid. In het magazijn liggen rond de 6000 producten. Dit zijn uitlopende producten zoals verpleegkundige assortimenten, onderzoeksbanken, wondverzorging, chirurgisch instrumentarium, bloeddrukmeters, stethoscopen, laryngoscopen, dermatoscopen, otoscopen, weegschalen, patiënte verzorging, injectienaalden, nierbekkens, onderzoekshandschoenen, mondmaskers en polsbandjes.

Wat heb je nodig voor deze functie?
- Beheersing Nederlandse of Engelse taal
- Ervaring in een logistieke omgeving
- Een reachtruck certificaat

Klinkt deze vacature voor jou als muziek in de oren? Reageer dan met je CV en motivatie, wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family! 

 

 

[#02]

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures