Productiemedewerker project

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
224 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 10 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 16 - 40
Ervaring: Student, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor het nieuwe project. Het project zal plaatsvinden van week 46 tot en met week 48. Het zal niet de gehele 3 weken in beslag nemen, maar een aantal data. Ben jij beschikbaar in deze periode?  Lees dan verder! 

In een brouwerij in Zoeterwoude Rijndijk zijn we op zoek naar productiemedewerkers die per direct zowel fulltime als parttime beschikbaar zijn. Dit project komt meerdere keren per jaar voorbij. Ook is dit daarnaast ook een mooie kans om je aan ons te laten zien; als alles goed gaat, doen wij ons best om ook op andere plekken leuk werk te vinden! 


Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te gaan. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!


Wat ga je doen?
Het project betreft het voorbereiden en toevoegen van items aan kratten aan de productielijn. In de kratten zitten bierflesjes dus als je bezwaar hebt tegen het werken met alcohol is dit niet de juiste vacature voor je. 


Wie ben jij?

  • Minimaal een Nederlands- of Engelstalige veiligheidsvideo kunnen volgen
  • Volhardend
  • Goede motoriek
  • Hele dag kunnen staan en fysiek werk verrichten
  • Fulltime of parttime(minimaal 8 uur per dienst en minimaal 1 dag per week beschikbaar)
  • 18+ is een vereiste in deze omgeving waar met alcohol wordt gewerkt

Werktijden en salaris

De werktijden zijn van 7:00 - 15:00 of van 15:00 - 23:00 of van 23:00 tot 7:00. Het salaris is 10,- euro bruto per uur. Voor de nachtdienst geldt een toeslag van 50%.

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Let op: Bij deze opdrachtgever kom je tijdens je werkzaamheden in aanraking met alcoholische producten. Als dit een bezwaar is dan verzoeken wij u niet te solliciteren.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures