Fulltime heftruckchauffeur

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
224 dagen geleden
€ 10 - 11 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 32 - 40
Dienstverband: Vast Deeltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
In een brouwerij in Zoeterwoude zijn we op zoek naar medewerkers die elke week 32 tot 40 willen werken. Het gaat om het sorteren van goederen op de productielijn. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker met heftruckcertificaat. Je zal niet alleen op de heftruck zitten maar het rijden afwisselen met productiewerkzaamheden. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Wat ga je doen?
In het sorteergebouw worden de goederen gesorteerd. Dit gaat deels per machine en deels met de hand. Je krijgt een plek aan de lijn waar je de sortering en controle doet van de items. Het is mogelijk dat er kleine reparaties aan de machine gedaan moeten worden. Hierdoor zijn wij op zoek naar mensen die beschikken over technisch inzicht. Ook is het hebben van een heftruck certificaat een pre.Het werk wordt gedaan in kleine groepen met wie een target gehaald moet worden. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en het leuk vinden om samen met anderen hard te werken om een doel te halen.

Wie ben jij?
Jij bent iemand:

  • Die de Nederlandse of Engelse taal beheerst
  • Die accuraat is
  • Met een goede motoriek
  • Die de hele dag kan staan
  • Met een heftruckcertificaat
  • Die kan rijden met 6 lepels

Werktijden en salaris

De werktijden zijn van 07.00 tot 15:00 uur, van 15.00 tot 23.00 uur of van 23:00 tot 07:00 uur. Reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer afstand €0,19 per kilometer.

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden