Productiemedewerker operator Zoeterwoude

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
111 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,5 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigWij zijn per direct op zoek naar productiemedewerkers die affiniteit hebben met machines. Het gaat hier om een fulltime functie waar je wordt opgeleid tot operator. Het werk vindt plaats bij een internationale brouwerij. Wil jij zo snel mogelijk aan de slag? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

Het werk als productiemedewerker betreft het voorbereiden en toevoegen van lege kratten aan de productielijn. In de lege kratten zitten bierflesjes, dus als je bezwaar hebt tegen het werken met alcohol is dit helaas niet de juiste vacature voor jou. Daarnaast krijg jij een opleiding tot operator zodat jij bij eventuele storingen van de machines weet hoe dit verholpen dient te worden. 

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die:

  • De Nederlandse taal beheerst
  • Volhardend is
  • Een goede motoriek heeft
  • De hele dag kan staan en fysiek werk kan verrichten
  • Fulltime beschikbaar is
  • In staat is om in ploegendiensten te werken
  • 18 jaar of ouder is, omdat er met alcohol gewerkt wordt

 

Werktijden en salaris

De werktijden zijn van 7:00 uur - 15:00 uur, 15:00 uur  - 23:00 uur en van 23:00 uur tot 7:00 uur. Het salaris is €10,50 bruto per uur daarnaast ontvang je een toeslag van 19%. De reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer met €0,19 per kilometer.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te gaan. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

 

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

 

Let op: Bij deze opdrachtgever kom je tijdens je werkzaamheden in aanraking met alcoholische producten. Als dit een bezwaar is dan verzoeken wij u niet te solliciteren.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures