Logistiek administratief medewerk(st)er gezocht Schiphol-Rijk - Fulltime

Schiphol-Rijk, Nederland
Vacature is vervallen
230 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2600 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigVoor onze opdrachtgever in Schiphol-Rijk zijn wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Je zal werken voor een logistiek dienstverlener in de telefoon- en techniek branche, op Schiphol-Rijk. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en vindt je het leuk om de schakel te zijn tussen het bedrijf en de klant? Lees dan snel verder, want misschien is dit het moment voor een mooie stap in jouw carrière. 

Je toekomstige baan is bij een logistiek dienstverlener in de telefoon- en techniek branche. Zo werken zij met verschillende soorten mobiele telefoons en providers maar ook met televisies en CT-scanners. Het magazijn is nieuw en bijna volledig geautomatiseerd en het kantoor waar je komt te werken ziet er ook op en top uit! 

 

Wat ga je doen?

  • Zendingen inboeken
  • Klantcontact
  • Orders begeleiden 
  • Administratieve afhandeling
Jij zorgt ervoor dat de orders goed verlopen en van A tot Z begeleid worden, van bestelling tot levering. Je hebt veel contact met klanten en je zal er alles aan doen om de klant zich koning te laten voelen. 


Wie ben jij?

Jij bent iemand die het overzicht goed kan bewaren en gestructureerd werkt. Je vindt het leuk om veel contact met klanten te hebben en je doet geen stap achteruit voor uitdagingen. Je bent gemotiveerd, werkt pro-actief, en je hebt mbo werk- en denkniveau. 

Werktijden en salaris

De werktijden zijn van 08:30 tot 16:30. Het salaris zal liggen tussen de €2100 en €2600 bruto, afhankelijk van je ervaring. 

Herken je jezelf in deze vacature en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op! 

Wie is Apics?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures