Fulltime Inventory Controller gezocht op Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk, Nederland
Vacature is vervallen
198 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben jij iemand met veel inzicht, die een kei is in kwaliteit waarborgen tijdens logistieke processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke en veelzijdige functie.

Voor onze opdrachtgever op Schiphol-Rijk zijn wij op zoek naar een inventory controller. Het bedrijf waar je komt te werken is een logistiek dienstverlener in de telefoon- en techniek branche. Zo werken zij met verschillende soorten mobiele telefoons en providers maar ook met televisies en CT-scanners. Het magazijn is nieuw en bijna volledig geautomatiseerd. Het magazijn is zo’n 16.000 m2, genoeg te doen dus! 

Als Inventory Controller beheer je de voorraad, je ondersteunt de warehouse operatie door een betrouwbare registratie en je houdt de administratie bij van de voorraden. Ook zorg je ervoor dat de fysieke en administratieve voorraadstand van de artikelen met elkaar overeenkomen. Je zal je ook bezighouden met het ontdekken van trends in verschillen en hiermee verschillen proberen te voorkomen. 

Werkzaamheden:
 • Voorraadbeheer
 • Kwaliteitscontrole
 • Klachten afhandeling
 • Controle en voorbereiding voor audits
 • Ordermanagement
 • Beheer dagelijkse cyclus count and pick
 • Oplossen van dringende problemen
 • Verbetervoorstellen

Jij bent iemand met:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede communicatie skills
 • Kennis van of enige ervaring met Inventory Control
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding richting logistiek
 • Analytisch vermogen, verbanden kunnen leggen, trends ontdekken en processen overzien

Wat bieden wij?
Wanneer je werkt als Inventory Controller, zal je voor een leuk, modern en groeiend bedrijf komen te werken. Er zal een mooie vergoeding tegenover staat, afhankelijk van je ervaring en kennis. Ook is er een grote kans op een vaste aanstelling. 

Ben je blij geworden tijdens het lezen van deze vacature en is dit écht iets voor jou? Twijfel niet en solliciteer direct met je CV. Onze recruiter zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

Procedure
De sollicitatieprocedure zal als volgt verlopen. Wanneer je profiel geschikt lijkt voor deze functie zal je gebeld worden door onze recruiter om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze recruiter zal je naar aanleiding van het gesprek voorstellen bij de opdrachtgever. Hier zal je nogmaals een gesprek hebben. Wanneer alle partijen blij zijn met elkaar, kan je zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan! 

Wie is Apics?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures