Fulltime heftruckchauffeur in Zoeterwoude - Rijndijk

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
161 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11,5 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigIn een brouwerij in Zoeterwoude-Rijndijk zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die elke week 32 tot 40 uur willen werken. Tijdens je werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. Daarnaast wordt er van jou verwacht dat jij in rustige periodes aan de slag gaat met het sorteren van items aan een productielijn. Je gaat dus niet alleen op de heftruck zitten maar wisselt rijden af met productiewerkzaamheden. 

Wat ga je doen?
Ongeveer 80% van de werkzaamheden vindt plaats op de heftruck. Hiermee ben je voornamelijk bezig om pallets, met kratten bier, te laden en te lossen. Jij bent ook verantwoordelijk voor de in- en uitslag van het magazijn.

Met de heftruck ben je bezig om pallets en producten op locaties te zetten en natuurlijk het inboeken van goederen. Daarnaast ga je aan de slag in het sorteergebouw van de brouwerij daar worden goederen gesorteerd. Dit wordt gedaan per machine maar ook deels met de hand. Je krijgt een plek aan de lijn waar je de sortering en controle doet van de items.

Het is mogelijk dat er kleine reparaties aan de machine gedaan moeten worden. Hierdoor zijn wij op zoek naar mensen die beschikken over technisch inzicht. Het werk wordt gedaan in kleine groepen met wie een target gehaald moet worden. Daardoor is verantwoordelijkheidsgevoel een vereiste en dien je het te leuk vinden om samen met anderen een doel te behalen.

Wie ben jij?
Jij bent iemand:

- Die de Nederlandse of Engelse taal beheerst
- Die accuraat is
- Met verantwoordelijkheidsgevoel
- Die ervaren is met een warehouse management systeem
- Met een goede motoriek
- Die de hele dag kan staan
- Met een heftruckcertificaat
- Die kan rijden met 6 lepels

Werktijden en salaris
De werktijden zijn van 07.00 tot 15:00 uur, van 15.00 tot 23.00 uur of van 23:00 tot 07:00 uur. Reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer afstand met een bedrag van €0,19 per kilometer. Het salaris bedraagt tussen de €11,50 a €12 bruto per uur. Daarnaast heb je ook recht op een ploegentoeslag.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures