Productemedewerker in Bodegraven - 40 uur

Bodegraven, Nederland
Vacature is vervallen
260 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 9,2 - 9,2 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

                                 
Ben jij op zoek naar een actieve baan waarbij je zeker niet stil hoeft te zitten? Vind jij het fijn om in teamverband te werken en houd je van uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Bodegraven zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Het werk zal verricht worden bij een organisatie die de lekkerste smoothies en sapjes produceert. 

Wie zijn wij?

Apics is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij willen iedereen een eerlijke kans geven om lekker aan het werk te kunnen. Wij vinden persoonlijk contact met onze kandidaten het allerbelangrijkste. Ons hele team zal er daarom ook alles aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics Family.  

Wat ga je doen?

  • Labelen van de sappen
  • Inpakken
  • Verzendklaar maken van de orders

Wie ben jij?


Jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken, je zit niet graag stil en je hebt zin om ons team te komen versterken, onder het genot van een heerlijk en gezond sapje. Je vindt het ook geen probleem om in een verkoeld magazijn te werken, het is ongeveer 5 graden hier, dus kleed je warm aan! 

Werktijden

De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en beginnen om 07:00 u,  je werkt tot ongeveer 16:00. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving of beschik je over eigen vervoer. Het salaris is €9,20 bruto (22+). 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Als je solliciteert, en wij worden enthousiast van jouw sollicitatie, dan vragen we je op gesprek. Als iedereen enthousiast is kun je zo snel mogelijk aan de slag: wat ons betreft kun je deze week al beginnen!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures