Orderpicker L'oréal in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, Nederland
Solliciteer
107 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,29 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Consumentengoederen
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
 
Wil jij werken bij L’Oréal? Eén van de grootste organisaties op het gebied van persoonlijke verzorging! Binnen de organisatie zorg jij ervoor dat bestellingen correct worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending. Alle orders zijn gericht op de b-2-b markt, dus kwaliteit en zorgvuldigheid is belangrijk. Vaak zijn het lichte producten die moeten worden verzameld.
 
Wat krijg je van ons?
Een leuke, actieve en afwisselende baan met veel mogelijkheden. Bij deze opdrachtgever bedraagt het bruto uurloon €10,29. Daarnaast ontvang je ook reiskostenvergoeding. Bruto per maand komt dit neer op €1784,- op basis van een 40-urige werkweek. Let wel op wij betalen je iedere 4 weken uit, er zijn dus 13 betaalmomenten in een jaar. De exacte dagen zul je later van ons ontvangen.
 
Wat ga je doen?
De werkdag begint om 7.00u of 8.00u en loopt tot 17.00u. Als het druk is zal je gevraagd worden om over te werken. Aan het begin van de maand is het wat rustiger en tegen het einde van de maand erg druk. Je zal gemiddeld rond de 32 - 40 uur per week werken.
 
Je gaat aan de slag als orderpicker waarbij je verantwoordelijk bent voor je een eigen werkzaamheden. Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag. Binnen de functie is het belangrijk dat jij accuraat werkt. Gedurende de dag ben je bezig met het picken van orders aan de hand van een scanner. Hierbij gaat voornamelijk om kleine producten zoals make-up, huid- en haarverzorging. Bij deze functie hoort een hoog werktempo en goed inzicht in waar de werkdruk ligt.
 
Wat verwachten wij van jou?
Jij kan snel en accuraat werken
Jij kan overweg met een scanner tijdens het orderpicken
Jij bent woonachtig in de omgeving Alphen aan den Rijn (straal van 15 km)
Jij bent beschikbaar voor een langere periode
 
Heeft deze vacature je interesse gewekt? Laat dan je CV achter en onze recruiter neemt binnen twee werkdagen contact met je op.
 
 
[#02]
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures