Teamleider Industriële Schoonmaak

Zoeterwoude, Nederland
Vacature is vervallen
117 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Dienstverlening, Schoonmaken en Huishouding
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een gerenommeerd familiebedrijf binnen de Europese markt voor vlees en vleesproducten zijn wij op zoek naar een teamleider industriële schoonmaak. Als sourcingspartner voor retail, levensmiddelenfabrikanten en de detailhandel beheren zij de continue productstroom van rundvlees, lamsvlees, gevogelte, varkensvlees en ready made consumer goods. Deze producten betrekken zij voornamelijk uit Noord- en Zuid- Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand en Afrika en zetten zij af binnen de EU.

Voor de afdeling Schoonmaak zijn zij op zoek naar een

Teamleider Industriële Schoonmaak

Over de functie van Teamleider Industriële Schoonmaak:
Als teamleider industriële schoonmaak ben je eindverantwoordelijk voor de reiniging van zowel productieafdelingen als logistieke afdelingen van twee panden (beide gelegen op hetzelfde industrieterrein in Zoeterwoude). Veiligheid, hygiëne, kwaliteit en efficiëntie maken groot onderdeel uit van de verantwoordelijkheden.

Wat biedt de organisatie jou?
- Goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding, en uitzicht op een vast contract;
- Een fulltime, afwisselende en boeiende functie bij een sterk internationaal bedrijf met een familiaire cultuur en betrokken collega’s;
- De mogelijkheid om voor een toonaangevende internationale speler met een sterk imago in de Europese vleesmarkt te werken;
- Ruimte om ideeën en initiatieven te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf en jezelf;
- 1 x per maand een vleespakket.

Wat ga je doen als Teamleider Industriële Schoonmaak?
- Dagelijkse reiniging van productiemachines en ruimtes;
- Dagelijkse reiniging van de facilitaire ruimtes;
- Diverse periodieke reinigingen van apparatuur, ruimtes en buitenkant van de panden;
- Controle op het geleverde werk;
- Opstellen en beheren van de personeelsplanning;
- Voorraadbeheer en bestellen van schoonmaakbenodigdheden;
- Allround opleiden van het schoonmaakteam.

Een belangrijk deel van de werkzaamheden vindt plaats in de vroege avonduren, normaliter zal de afdeling operationeel zijn tussen 11:00 uur en 20:00 uur. Zaterdag kan (wisselend) deel uitmaken van een vijfdaagse werkwerk en ben je dus een andere dag vrij.

Wat vragen wij:
Een allrounder met kennis en ervaring op gebied van HACCP en ervaring in de voedingsmiddelenbranche. Je bent niet bang om zelf werk op te pakken en je begrijpt de noodzaak van de hoge eisen die er worden gesteld aan jouw werk. Iemand die duidelijk communiceert (wat doe je, wanneer doe je dat en wat zijn de gevolgen), preventief handelt en die trots is op het werk dat afgeleverd is.

Wie zijn wij?
Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Samen met jou gaan we kijken of we de perfecte match voor je kunnen vinden. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden