Orderpicker in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, Nederland
Vacature is vervallen
529 dagen geleden
€ 10,03 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Student, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig


Als orderpicker werk jij bij, L’Oréal, één van de grootste organisaties op het gebied van persoonlijke verzorging! Binnen de organisatie zorg jij ervoor dat bestellingen correct worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending. Alle orders zijn gericht op de b-2-b markt dus kwaliteit en zorgvuldigheid is belangrijk. Vaak zijn het lichte producten die moeten worden verzameld.

Wat krijg je van ons?
Van Apics Flexjobs ontvang jij per vier weken het salaris. Bij deze opdrachtgever bedraagt het bruto uurloon €10,03. Daarnaast ontvang je ook reiskostenvergoeding.

Wat ga je doen?
De werkdag begint om 7.00u of 8.00u en loopt tot 17.00u. Als het druk is zal je gevraagd worden om over te werken. Aan het begin van de maand is het wat rustiger en tegen het einde van de maand erg druk. Je zal gemiddeld rond de 32 - 40 uur per week werken.

Je gaat aan de slag als orderpicker waarbij je verantwoordelijk bent voor je een eigen werkzaamheden. Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag. Binnen de functie is het belangrijk dat jij accuraat werkt. Gedurende de dag ben je bezig met het picken van orders aan de hand van een scanner. Hierbij gaat voornamelijk om kleine producten zoals make-up, huid- en haarverzorging. Bij deze functie hoort een hoog werktempo en goed inzicht in, waar de werkdruk ligt.

Wat verwachten wij van jou?
Jij kan snel en accuraat werken
Jij kan overweg met een scanner tijdens het orderpicken
Jij bent woonachtig in de omgeving Alphen aan den Rijn (straal van 15 km)
Jij bent beschikbaar voor een langere periode

Spreek deze vacature je aan solliciteer dan nu direct! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden