Reachtruckchauffeur gezocht in Bleiswijk

Bleiswijk, Nederland
Vacature is vervallen
99 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 11 - 14 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Warehousing
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleidingVoor een leuk zuivelbedrijf in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur. Het werk zal verricht worden bij een groot logistiek bedrijf. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de reachtruck en in de koeling.

 

Als reachtruckchauffeur zorg jij voor het vervoer en opslaan van gekoelde producten in het magazijn. Bij het laden en lossen van de vrachtwagens gebruik je een pompwagen. Daarnaast zal je ook andere logistieke werkzaamheden verrichten, zoals; orders verzamelen, paklijsten controleren en het in- en uitrijden van pallets in de stellingen.

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die:

  • Aantoonbare werkervaring heeft als reachtruckchauffeur i.c.m. inrijstellingen en je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat
  • Ervaring heeft in de logistieke sector
  • Zowel zelfstandig als in een teamverband kan werken
  • Gemotiveerd is om te werken in een gekoelde omgeving
  • De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift

 

Salaris en werktijden

Het salaris bedraagt tussen de €11 en €14 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. De reiskosten worden vergoed vanaf 10 kilometer met €0,19 per kilometer vanaf 10 kilometer. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 of van 09.00 tot 18.00 uur. De werkweek is van maandag tot en met vrijdag (fulltime).

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

 

Heb je interesse? Reageer dan met je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

 

LET OP: het werk is in de koeling!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures