Fulltime productiemedewerker gezocht op Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk, Nederland
Vacature is vervallen
262 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2000 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

                             
Is werken in een modern en dynamisch magazijn echt wat voor jou? Heb je veel ervaring binnen een magazijn en ben je multi-inzetbaar? Wil jij een diverse baan in de logistiek en ben je fulltime beschikbaar? Dan ben jij de magazijnmedewerker die we zoeken! Voor een leuke klant op Schiphol-Rijk zijn wij op zoek naar medewerkers die zin hebben om te gaan werken in het magazijn. Het gaat hierbij om logistieke magazijn werkzaamheden.

 

Onze klant is een logistiek dienstverlener in de telefoon- en techniek branche. Zo werken zij met verschillende soorten mobiele telefoons en providers maar ook met televisies en CT-scanners. Het magazijn is nieuw en bijna volledig geautomatiseerd. Het magazijn is zo’n 16.000 m2, genoeg te doen dus! 

 

Wat ga je doen?

  • Orderpicken door middel van een orderpick machine
  • Productiewerk
  • Verzendklaar maken van orders 
  • In- en ompakken van artikelen

 

Wie ben jij?
Jij bent iemand;

  • Met goede beheersing van Nederlandse of Engelse taal;
  • Die op zoek is naar een baan voor een langere tijd;
  • Met ervaring binnen het magazijn;
  • Met enige kennis van computers;
  • Met een gemotiveerde instelling;
  • Die zin heeft om een leuke, nieuwe uitdaging aan te gaan.

Werktijden en salaris

De werktijden zijn in voornamelijk van 07:00 tot 16:00. Eens in de 4 weken wordt er gewerkt van 14:00 tot 22:00. Het salaris ligt tussen de €1800 en €2000 bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring. 

Heb jij ervaring binnen het magazijn en wil jij graag op schiphol aan de slag? Reageer dan direct!


Procedure
De sollicitatieprocedure zal als volgt verlopen. Wanneer je profiel geschikt lijkt voor deze functie zal je gebeld worden door onze recruiter om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze recruiter zal je naar aanleiding van het gesprek voorstellen bij de opdrachtgever. Hier zal je nogmaals een gesprek hebben. Wanneer alle partijen blij zijn met elkaar, kan je zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe baan!

Wie is Apics?

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures