Logistiek medewerker avonddienst (30 uur per week) Zaandam

Zaandam, Nederland
Vacature is vervallen
102 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,46 per uur
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 30
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigWij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor de avonddienst in Zaandam. Het magazijn van onze klant levert medicijnen. Tussen 16:00 en 19:00 uur worden alle producten geleverd. 's Nachts moet alles gesorteerd worden, zodat het 's ochtends tussen 8:00 en 9:00 kan worden weggebracht door de koeriers. Wij zijn voor deze klant dan ook op zoek naar medewerkers die in de nachtdienst zouden willen werken.


Ben je serieus, actief, betrouwbaar en heb je ervaring binnen een magazijn? Motiveert hard werken en teamwork jou? Dan ben jij de magazijntopper die we zoeken!


Werktijden

Je werkdag start om 17.00u en je bent om 24:00u klaar. Er wordt wisselend gewerkt in twee verschillende temperaturen: 2-8 graden en 15-20 graden. Per week zal je 30 uur werken. 

Als logistiek medewerker heb je de volgende kennis en vaardigheden nodig:

- Minimaal 1 jaar recente werkervaring als magazijnmedewerker voor tenminste één jaar bij dezelfde organisatie 

- Flexibele, collegiale, gedisciplineerde instelling

- Je werkt secuur

- Je hebt geen moeite met 's nachts werken

- Je praat Nederlands

Wij zijn opzoek naar kandidaten met een stabiel cv met langere werkperioden bij dezelfde organisaties, en met eigen vervoer.

Apics Flexjobs

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de logistiek en productie. Wij proberen samen het bedrijf zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken en willen mensen graag de kans bieden om aan de slag te kunnen. Persoonlijk contact is erg belangrijk binnen het team van Apics Flexjobs en wij zullen er zo veel mogelijk aan doen om je welkom te laten voelen binnen de Apics family!

Ben jij de magazijntopper die wij zoeken? Heb jij ervaring in het magazijn en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan direct! Wij zullen contact met je opnemen binnen twee werkdagen

 

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures