Stagiaire Intercedent/Recruiter

Alphen aan den Rijn, Nederland
Solliciteer
47 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
€ 400 per maand
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Student, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 30-01-2022 - 30-06-2022
 

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek met eventuele toekomst op een contract? Lees dan snel verder!

Wij van Apics Flexjobs zijn op zoek naar een stagiair voor de afdeling recruitment. Je gaat je bezighouden met het zoeken naar de juiste kandidaten voor de leukste klanten. Bij ons ben je niet alleen bezig met 'het juiste poppetje op de juiste plaats' zetten, maar je bent een echte toevoeging voor de klanten en uitzendkrachten. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor dat alle aanvragen van onze leuke klanten worden voorzien van de beste uitzendkrachten. Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de juiste kandidaten voor de verschillende vacatures, om lekker met mensen te kletsen en de juiste vragen te stellen. Ook voor de telefoon opnemen schuw jij je niet. Je bent proactief en helpt jouw collega’s als dat nodig is.

Het belangrijkste uitgangspunt in onze organisatie is blije uitzendkrachten die jaren voor ons werken EN blije klanten die voor altijd onze klanten willen zijn!

Wat ga je doen?

Jij gaat:

  • De werving en selectie verzorgen voor onze klanten;
  • Sollicitatiegesprekken voeren;
  • Vacatures schrijven;
  • Kandidaten matchen met de juiste opdrachtgever;
  • Openstaande vacatures van onze klanten invullen;
  • Uitzendkrachten begeleiden;
  • Samen met jouw collega’s ervoor zorgen dat de telefoon altijd opgenomen wordt.

Je pakt alle werkzaamheden natuurlijk met onze collega’s op en je zal er niet alleen voor staan. Een persoonlijke band met elkaar en onze klanten is erg belangrijk. Daarom maken we graag tijd voor borrels en uitjes! We zijn een klein team waarbij we altijd voor elkaar klaar staan. Samenwerken en elkaar helpen zit in ons DNA. Uiteraard kan je ook goed zelfstandig werken, want we kunnen natuurlijk niet alles samendoen. Je schakelt makkelijk tussen gesprekken met kandidaten, opdrachtgevers én je maakt af en toe een lolletje. En tja, er wordt natuurlijk ook hard gewerkt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat jij je persoonlijk kan ontwikkelen en zullen wij je daarbij helpen.

Lijkt het jou leuk om als stagiair bij ons aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Mocht je nog vragen hebben n.a.v. de vacature, kun je ons bereiken op 079-8200181.

Hopelijk tot snel!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden